FB USD$1 TRILION

Tahniah FB holders.

FB kini bernilai $1T...with a T.

Saya dah share trade idea di sekitar USD250 untuk potential UP SWING.

Tahniah pada yang follow, especially yang JOIN online video course saya.

Alhamdulillah saya juga profit dalam trade ini.

Nak tau kenapa saya beli saham FB, dan macam mana saya analisa seperti hedge fund?

Refer video course:

https://www.myfire.life/

#sahamglobal #wallstreet

Bundle Offer

Recent posts

😭Market saham, bitcoin semua jatuh! 2022 tahun RECESSION? | saham global bitcoin wahed invest

🤫GOLD & BITCOIN. Mana lebih untung? Fakta yang korang kena tau tahun 2022.

🤬MITOS! Orang miskin tak perlu bayar cukai..SALAH! Mereka bayar cukai paling banyak..

🤪Bagaimana kerajaan (bank negara) boleh cipta duit atas angin jer.. | mudah sangat

🚀ALIBABA analisa teknikal Elliott Wave BABA BUY NOW saham global wahed invest

See all posts from Shukri Fib →